معرفی جاذبه های دیدنی روستای دوگیجان در مرند

معرفی جاذبه های دیدنی روستای دوگیجان در مرند

روستای زیبایی در شمال غربی تبریز قرار گرفته است که در زبان محلی به آن دوگیجان گفته می شود. این روستا سرشار از زیبایی های طبیعی است و می‌توان اوقات خوشی را در آن سپری کرد.

معرفی روستای دوگیجان
در این مطلب می خواهیم شما را به سفری پر از آرامش و حس خوب و تجربه های جدید دعوت کنیم. در زندگی امروزی به خاطر شلوغی های شهر ها و آپارتمانی شدن خانه ها، از زندگی روستایی و فرهنگ های قدیمی و لذت بردن از طبیعت بکر دور شده ایم. روستای دوگیجان که در شمال غربی تبریز قرار گرفته است سرشار از این زیبایی های طبیعی است و می‌توان اوقات خوشی را در آن سپری کرد.


این روستا در شهرستان مرند واقع شده که 60 کیلومتر تا خود تبریز فاصله دارد. این روستا در ارتفاعی بالاتر از کنار دست های خود قرار گرفته و در واقع بلندترین روستای شهرستان مرند محسوب می شود. همین تفاوت ارتفاع باعث تفاوت آب و هوایی آن با اطرافش شده است. فکرش را بکنید در فاصله های بسیار کم می‌توان هوای خنک تر یا گرم تر از اطراف را حس کرد. البته این روستا می تواند برای افرادی که به کوهنوردی علاقه دارند تجربه خوبی باشد. کوهنوردان با پیمودن مسیری می‌توانند به منظره بکری دست پیدا کنند که غاری در آنجا واقع است. افراد زیادی هستند که برای دیدن این غار مسافتی را کوهپیمایی کرده و برای دیدن غار به این روستا سفر می‌کنند.


دیدنی های روستای دوگیجان
سفر به روستا باعث می شود که از دغدغه های شهری امروز دور شویم. میتوان ساعاتی را به دور از شلوغی و ترافیک و سر و صدای ماشین ها و دیدن برج های بلند بود، و به فضایی طبیعی و سرسبز، با آب و هوای تمیز که جریان زندگی در آن حس می شود پا گذاشت. می توان بر روی چمن ها دراز کشید و با دیدن آفتاب، آسمان، و نسیمی که به صورت میخورد، هوای پاک زندگی را لمس کرد. 


غار مرند
هنگامی که به نزدیک غار برسید اگر به سمت راست نگاه کنید دره ای وجود دارد. اگر مسیرش را طی کنید شما را به ورودی غار می برد. هنگامی که وارد غار شدید با فضایی بزرگ که به آن تالار غار می گویند مواجه می شوید که فاقد هرگونه جلوه خاصی است که قسمت های دیگر غار دارند. در سمت چپ این تالار اگر کمی جلو بروید یک شیب وجود دارد که اگر از آن پایین بروید وارد فضای می‌شوید که به دو قسمت تبدیل شده است.


نمای داخلی غار مرند
در واقع می توان گفت فضای پایین به 2 تالار تقسیم شده است. یکی از این تالارها در قسمت چپ قرار دارد و با استالاکتیت های بسیار چشم نواز و زیبایی تزیین شده و این سنگها را در خود حفظ کرده است. تالار دیگر که در قسمت راست فضا واقع شده است دارای مروارید های خشک غاری میباشد. درون این مروارید ها برگ های پاییزی خشک شده وجود دارد که باد آنها را به درون غار آورده است. بقایای حیواناتی که در این مکان پناه گرفته‌ و جانشان را از دست داده‌اند و استخوان هایشان باقی مانده نیز در اینجا به چشم میخورد. این غار به جز این تالار ها که نام بردیم، دارای چند دهلیز فرعی نیز میباشد که به بن بست می خورد. اگر به سمت بالای این غار پیش برویم در طبقه بالا به یک چاه 6 متری برخورد می کنیم که به سمت دیوار کشیده شده است. البته ورود به آن دقت بسیاری نیاز دارد چون دیوار به پرتگاهی منتهی می شود.

مطالب مشابه